Wie zijn wij

Je bent jong en je wil naar het buitenland. Niet als toerist maar om er een andere cultuur te ontdekken, om nieuwe mensen te ontmoeten, om een taal te leren, vrijwilligerswerk te doen, te studeren of stage te lopen …
Maar hoe pak je zoiets aan? Bij wie kan je terecht met die plannen? En wat kost dat?


Go Strange helpt je een antwoord te vinden op al die vragen. Op deze website vind je een overzicht van organisaties waarmee je als Vlaamse jongere van 14 tot 30 jaar de wereld kan verkennen. Doe je het liever op eigen houtje? Daarmee helpen we je ook op weg.
Ook voor informatie over beurzen en subsidies om jouw plannen in de praktijk om te zetten, wijst Go Strange je de juiste richting. En we geven je een hoop tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor jouw buitenlands avontuur. Nog geen idee wat je precies wil gaan doen? Blader zeker eens door de getuigenissen en laat je inspireren door de ervaringen van andere jongeren.

Surf maar eens door de website. Wedden dat je mogelijkheden vindt waar je zelfs nog nooit van had gehoord?
 

Niet gevonden wat je zocht?

Zit je met een concrete vraag over jouw buitenlandplannen? Of heb je een idee maar weet je niet goed hoe je ermee verder moet? Stel je vraag via ons contactformulier.

Ben je op zoek naar meer informatie over paperassen? Dan kan je op de Kamiel-website terecht.

Contactgegevens

info@gostrange.be
02 209 07 20
bellen kan op werkdagen tussen 10 en 16 uur
Grétrystraat 26
1000 Brussel
 


JINT-logoGo Strange is powered by JINT vzw, het coördinatieorgaan voor internationale jongerenwerking. JINT kreeg van de Vlaamse regering onder meer de opdracht om jongeren bewust te maken van hun mogelijkheden om naar het buitenland te gaan om meer dan enkel toeristische redenen. JINT informeert, stimuleert en ondersteunt Vlaamse jongeren om internationaal te gaan.